Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kelimesini duymak

Rüyada namaz kelimesini duymak

Rüyada namaz kelimesini duymak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kelimesini duymak gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Rüyada namaz kelimesi duymak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet eder.

Rüyada namaz kelimesini duymak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arapça kelime duymak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran kelimesini duymak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada seni seviyorum kelimesini duymak eşe dosta yardım edileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalettir.

Rüyada yüzük kelimesini duymak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada cennet kelimesi duymak huzursuz geçen günlerin biteceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrail kelimesini duymak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments