Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kundakta bebek taşımak

Rüyada kundakta bebek taşımak

Rüyada kundakta bebek taşımak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kundakta bebek taşımak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada kundakta bebek taşımak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, tecrübe kazandıracağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz kundakta erkek bebek görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kundakta erkek bebek görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ön plana çıkacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kundakta ikiz bebek görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, güzel işler yapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kundaklı bebek görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments