Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum toplamak

Rüyada kum toplamak

Rüyada kum toplamak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada kumdan para toplamak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada kumdan bozuk para toplamak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumdan altın toplamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum toplamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Rüyada deniz ve kum görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kum görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kum ve taş görmek edilen duaların kabul olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments