Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış ayakkabı görmek

Rüyada kullanılmış ayakkabı görmek

Rüyada kullanılmış ayakkabı görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kullanılmış ayakkabı gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada kullanılmış ayakkabı almak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kullanılmış ayakkabı görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada oğlunu araba kullanırken görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada araba kullanan birini görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, muradınıza ereceğinize alamet eder.

Rüyada kızını araba kullanırken görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, dertlerin günden güne artacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada veli kul görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini araba kullanırken görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada anneyi araba kullanırken görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hem eğleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments