Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış çorap görmek

Rüyada kullanılmış çorap görmek

Rüyada kullanılmış çorap görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kullanılmış çorap gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Rüyada kullanılmış çorap görmek yeni bir hayat kurulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada kullanılmamış ped görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Rüyada kullanılmış elbise görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada araba kullanarak birinden kaçmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada araba kullanırken kaybolmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kullanılmış jilet görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kızını araba kullanırken görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını araba kullanırken görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments