Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk yediğini görmek

Rüyada pamuk yediğini görmek

Rüyada pamuk yediğini görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, aradaki buzların eritileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada pamuk yediğini gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada pamuk yediğini görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada yün ve pamuk görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada pamuk helva görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Rüyada bir çuval pamuk görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk topladığını görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments