Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı misafir görmek

Rüyada tanımadığı misafir görmek

Rüyada tanımadığı misafir görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı misafir gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini misafir etmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine yorulur.

Rüyada evde tanımadığın misafir görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, şifa göreceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın misafir görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadık misafir görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir eve misafir olmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı birine misafir olmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı misafir görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, itibarın sarsılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments