Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kıllarını temizlemek

Rüyada kulak kıllarını temizlemek

Rüyada kulak kıllarını temizlemek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Rüyada kulak kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada kulak kılı temizlemek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kulak kıllarını temizlemek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak temizlediğini görmek onlara doyasıya sarılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işarettir.

Rüyada kendi kulağını temizlemek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağını temizlemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada kulakları temizlemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kulağını temizlemek hayıflanacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments