Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük su yılanı görmek

Rüyada küçük su yılanı görmek

Rüyada küçük su yılanı görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işinde dar boğaza gireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük su yılanı gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada suyun içinde küçük yılan görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada küçük su yılanı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi küçük yılan görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı küçük yılan görmek dişe diş savaşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yılan görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada küçük turuncu yılan görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada küçük renkli yılan görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde küçük yılanlar görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments