Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılan görmek

Rüyada küçük yılan görmek

Rüyada küçük yılan görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada küçük yılan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Rüyada ince küçük yılan görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, borçlarını ödeyeceğine, işlerin düzgün gideceğine delalettir.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yılan yavrusu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve siyah yılan görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada küçük mavi yılan görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük küçük yılan görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments