Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kuzen görmek

Rüyada küçük kuzen görmek

Rüyada küçük kuzen görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, prestij kaybı yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada küçük kuzen gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Rüyada küçük kuzen görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kuzenini görmek yeni bir araca sahip olunacağına, büyük hatalar yapacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzenle barışmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kuzenini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle evlendiğini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzen görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kuzenimi hamile görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kuzen görmek her şeyin sarpa saracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments