Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzen görmek

Rüyada kuzen görmek

Rüyada kuzen görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzen gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Rüyada kuzenle yatmak adını işiyle duyuracağına, kendisini ailesine vereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzeninin evlendiğini görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuzenimizi görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Rüyada kuzenini ölmüş görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada kuzenin öldüğünü görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Rüyada kuzenle uyumak şansın ve kısmetin açık olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenle öpüşmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle sevgili olmak başarılarının sürekli olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments