Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kurtlar görmek

Rüyada küçük kurtlar görmek

Rüyada küçük kurtlar görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kurtlar gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada beyaz küçük kurtçuklar görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük küçük kurt görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, başına uğursuzluklar geleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük meyve kurdu görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah küçük kurt görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Rüyada küçük kurt görmek yeni işlere girileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Rüyada küçük yeşil kurt görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Rüyada küçük kurt öldürmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kurtlar görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments