Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük küçük kurt görmek

Rüyada küçük küçük kurt görmek

Rüyada küçük küçük kurt görmek iş öğreneceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küçük küçük kurt gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada küçük kurtlar görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada küçük kurt görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küçük kurt öldürmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kurtçuk yemek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kurt görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kurt görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük sarı kurt görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada küçük beyaz kurtçuklar görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments