Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asit içmek

Rüyada asit içmek

Rüyada asit içmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada asit içmek gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada asit içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asitli su içmek eşi tarafından yüceltileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada asitli içecek içmek yeni alanlara yöneleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada asit döküldüğünü görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asit görmek tatsız durumların yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada asit yağmuru görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada asitten yanmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asitle yanmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments