Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asit döküldüğünü görmek

Rüyada asit döküldüğünü görmek

Rüyada asit döküldüğünü görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, huzursuzlukların son bulacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada asit döküldüğünü gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada asitle yanmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada asitten yanmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asitli su içmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada asitli içecek içmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada asit yağmuru görmek mali olarak küçüleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asitli içecek görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına alamet eder.

Rüyada asit içmek paraya ve mala kavuşacağına, kararlar alacağına, esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asit görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments