Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asit yağmuru görmek

Rüyada asit yağmuru görmek

Rüyada asit yağmuru görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulur.

Rüyada asit yağmuru gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada asit yağmuru görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asit görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asit döküldüğünü görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet eder.

Rüyada asitle yanmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada asitli içecek görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada asitli su içmek büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asitli içecek içmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada asitten yanmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments