Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada kocasının başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada kocasının başkasına aşık olduğunu görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının başkasına aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Rüyada kocasına aşık olmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada kocasının başkasına aşık olduğunu görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğunuz birini görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık veyseli görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığına aşık olmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç birine aşık olmak bereketli ve hayırlı olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölen birine aşık olmak sorumluluk alacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments