Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen küçük balık görmek

Rüyada yüzen küçük balık görmek

Rüyada yüzen küçük balık görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, ikinci bir şans vereceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada yüzen küçük balık gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada yüzen küçük balık görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek aile saadetinin de artacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde küçük balık görmek güçten ve takatten düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada küçük kırmızı balık görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü küçük balık görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, başarıların çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada küçük canlı balık görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük süs balığı görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments