Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucakta yumurta görmek

Rüyada kucakta yumurta görmek

Rüyada kucakta yumurta görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kazancında bereketin artacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kucakta yumurta gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kucakta yumurta görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada kucakta olduğunu görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı kucakta taşımak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kucakta kuzu görmek gözden düşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kucakta bebek uyutmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kucakta yastık görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucakta taşımak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucaktan düşmek kalp kıracağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments