Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında kuzu görmek

Rüyada kucağında kuzu görmek

Rüyada kucağında kuzu görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında kuzu gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada kucağına kuzu almak kurtuluşa kavuşacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kucağa kuzu almak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kucağında kuzu görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kuzuyu kucağına almak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada kuzuyu kucağa almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kuzu kulağı görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada kuzuya su içirmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, içine kapanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzu ciğeri görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments