Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağına kuzu almak

Rüyada kucağına kuzu almak

Rüyada kucağına kuzu almak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, fakir çocukları giydireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada kucağına kuzu almak gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada kucağa kuzu almak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada kucağına kuzu almak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, maddi durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kuzuyu kucağına almak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, elindeki malların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında kuzu görmek isabetli adımlar atılacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Rüyada kuzuyu kucağa almak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış kuzu yemek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kuzu görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu eti kesmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments