Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzuya su içirmek

Rüyada kuzuya su içirmek

Rüyada kuzuya su içirmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, alanında marka bir isim olacağına, rahat bir hayata başlayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzuya su içirmek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuzuya su içirmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kuzuya su vermek evine huzur ve bereketin geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kuzu görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet eder.

Rüyada su içinde kuzu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet eder.

Rüyada içi su dolu küvet görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine su içirmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, güleceğine delalet eder.

Rüyada içi su dolu kazan görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, parasız günler geçireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments