Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında bebek almak

Rüyada kucağında bebek almak

Rüyada kucağında bebek almak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bekar ise evleneceğine rivayet eder.

Rüyada kucağında bebek almak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Rüyada kucağında erkek bebek almak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek kucağında görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğini kucağına almak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada anne kucağında bebek görmek işlerinin ağırlaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, rahatsızlık duyulacağına yorulur.

Rüyada kadın kucağında bebek görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek taşımak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini kucağına almak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bebeği kucağında sallamak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments