Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğini kucağına almak

Rüyada kendi bebeğini kucağına almak

Rüyada kendi bebeğini kucağına almak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada kendi bebeğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek herkesi doğru yola çağıracağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin aşılacağına inanılır.

Rüyada kucağına bebek verildiğini görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada kucağında bebekle yürümek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kucağına erkek bebek almak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalettir.

Rüyada kucağında bebek olmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada bebeği kucağında görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında rahat edileceğine, keder yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kucağında bebek görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments