Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında ağlayan bebek görmek

Rüyada kucağında ağlayan bebek görmek

Rüyada kucağında ağlayan bebek görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kucağında ağlayan bebek gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada kucağında ağlayan bebek görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan bebeği kucağına almak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bebeği kucağa almak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek kucağa almak işlerin toparlanacağına, layık olduklarına sahip olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek kötü günler görüleceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments