Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılmış çamaşır görmek

Rüyada asılmış çamaşır görmek

Rüyada asılmış çamaşır görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada asılmış çamaşır gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek güvensizlik duymaya, yeni mekânlara gireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada asılı çamaşır görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet eder.

Rüyada ipte asılı çamaşır görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılan çamaşır görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, atılım yapacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipe asılı çamaşır görmek yeni girişimlerde bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış asılmış çamaşır görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşırları asılı görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada çamaşır asılı görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments