Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krem almak

Rüyada krem almak

Rüyada krem almak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm sorunlarının biteceğine, ruhen güzelleşeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem almak gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada krem rengi gömlek görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada krem renginde elbise giymek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Rüyada krem kumaş görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada krem rengi çorap görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada krem renkli gelinlik giymek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada krem örtü görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada vücuduna krem sürmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada güneş kremi sürmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments