Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kraliyet düğünü görmek

Rüyada kraliyet düğünü görmek

Rüyada kraliyet düğünü görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, borçların gittikçe artacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kraliyet düğünü gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada kraliyet düğünü görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kraliyet ailesi görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ingiliz kraliyet ailesini görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, daima önüne bakacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada kraliyet görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyesi görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde yangın görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada düğünde gelinlik giymek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet eder.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, hobilerine eğileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments