Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kraliçe görmek

Rüyada kraliçe görmek

Rüyada kraliçe görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, hem çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, geleceğine bakacağına inanılır.

Rüyada kraliçe gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada kraliçe elizabeth görmek imkân sahibi olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada ingiltere kraliçesini görmek dertlerin bölüşüleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kraliçe olduğunu görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral ve kraliçe görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kral kraliçe görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kraliçe arı görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kazancının katbekat artacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kraliçe tacı görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kraliçe olmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments