Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kral olmak

Rüyada kral olmak

Rüyada kral olmak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral olmak gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Rüyada kralla konuşmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kral kobra görmek bazen fakirlik görüleceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır kralını görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kral tahtı görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kral görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kral mezarlığı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kral mezarları görmek bundan güç ve cesaret alacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kral görmek kazancının iki kat artacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments