Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kral kobra görmek

Rüyada kral kobra görmek

Rüyada kral kobra görmek eşyaların yenileneceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kral kobra gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kral kobra görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına tabir olunur.

Rüyada mısır kralını görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kralla yemek yemek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kralla konuşmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kral kraliçe görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kral mezarı görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kralla evlenmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada kendini kral görmek bundan da son derece mutlu olacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments