Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kral görmek

Rüyada kral görmek

Rüyada kral görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada kral gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada kral mezarı görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yüzlerin asılacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada kral öldürmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, şanssızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kralla konuşmak işinde de hep başarılı olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Rüyada mısır kralını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işarettir.

Rüyada kral olduğunu görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalettir.

Rüyada kralla evlenmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada kral mezarları görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Rüyada kral olmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, arabasını ve toprağının olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments