Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kral görmek

Rüyada kendini kral görmek

Rüyada kendini kral görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, işsiz ise işe gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kendini kral gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Rüyada mısır kralını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral olmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet eder.

Rüyada kral mezarlığı görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kral kobra görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kralla evlenmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kral ve kraliçe görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kral öldürmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kral tahtı görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments