Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kralla yemek yemek

Rüyada kralla yemek yemek

Rüyada kralla yemek yemek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kralla yemek yemek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kralla yemek yemek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet eder.

Rüyada kral olduğunu görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada kral tahtı görmek onlara çok bağlı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada kral öldürmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kral tacı görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır kralını görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kral mezarlığı görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet eder.

Rüyada kralla evlenmek çıkmaza gireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments