Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kesilirken görmek

Rüyada koyun kesilirken görmek

Rüyada koyun kesilirken görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine inanılır.

Rüyada koyun kesilirken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada koyunun kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Rüyada koyun kesilmesini görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada koyun kesip yüzmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun kesildiğini görmek hayatının afiyette geçeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret eder.

Rüyada koyun kesilirken görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurbanlık koyun kesildiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments