Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kesip yüzmek

Rüyada koyun kesip yüzmek

Rüyada koyun kesip yüzmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinin çok açılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada koyun kesip yüzmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada koyun kesip yüzmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurbanlık koyun kesildiğini görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, bol dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun kesilmesini görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyunun kesildiğini görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, her zaman hak ettiğini alacağına işaret eder.

Rüyada koyun kesilirken görmek ortak edineceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun kesildiğini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments