Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunu sırtına almak

Rüyada koyunu sırtına almak

Rüyada koyunu sırtına almak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, yardımının olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine inanılır.

Rüyada koyunu sırtına almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada koyunun sırtına binmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında koyun taşımak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Rüyada koyunu sırtına almak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada sırtından kir çıktığını görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek başarıların çoğalacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada sırtında ben görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak yeni çalışmalara girişileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments