Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adres sormak

Rüyada adres sormak

Rüyada adres sormak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada adres sormak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada birine adres sormak üzüntü duyacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada adres sormak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada adres yazmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada adres aramak onun mutlu olmasına vesile olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada adres kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak karanlıkların aydınlanacağına, fesat kimselerin çıkacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kağıda adres yazmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada adres tarif etmek zorlanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments