Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine adres sormak

Rüyada birine adres sormak

Rüyada birine adres sormak kafasının rahat olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, yönetici makamına oturacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Rüyada birine adres sormak gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada adres sormak kalp kırıklığı olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine adres sormak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet eder.

Rüyada adres vermek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada adres kaybetmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada yanlış adrese gitmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada kağıda adres yazmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada ev adresi vermek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adres yazmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments