Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık veyseli görmek

Rüyada aşık veyseli görmek

Rüyada aşık veyseli görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiği birine hediye alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada aşık veyseli gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabasına aşık olmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ortak edineceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına delalettir.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak kısmetlerinin kapanacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle evlenmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yakışıklı birine aşık olmak verilen sözlerin tutulamayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments