Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun başı kesmek

Rüyada koyun başı kesmek

Rüyada koyun başı kesmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, dedikoduya, hayal kırıklığına uğrayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına delalettir.

Rüyada koyun başı kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada koyun başı kesmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, beddua ve ah alacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun başı pişirmek iyi şeyler yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, takdir edilen kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun başı yemek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada başı olmayan koyun görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunun başını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada koyun başı görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada koyunu kesmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments