Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun başı görmek

Rüyada koyun başı görmek

Rüyada koyun başı görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalettir.

Rüyada koyun başı gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek güzel bir haber almaya, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada koyunun başını görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, haneye dertlerin gireceğine  yorulur.

Rüyada koyun başı görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun başı yemek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada koyun başı kesmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada başı olmayan koyun görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada koyun başı pişirmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada koyun beyni yemek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments