Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adres aradığını görmek

Rüyada adres aradığını görmek

Rüyada adres aradığını görmek zorlukların biteceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adres aradığını gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada adres aramak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adres aradığını görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adres aramak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aradığı adresi bulamamak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada adres kaybetmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev adresi vermek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada yanlış adrese gitmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada birine adres sormak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments