Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot görmek

Rüyada kot görmek

Rüyada kot görmek çok hayırlı insan olunacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kot çanta görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kot gömlek görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar kot giymek toplumda yükseleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot pantolon görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet eder.

Rüyada kot elbise görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada kot pantolon hediye almak büyük bir adım atılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kot kumaş görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Rüyada kot etek görmek ağız tadının kaçacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments