Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşup düşmek

Rüyada koşup düşmek

Rüyada koşup düşmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, endişeli durumların son bulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada koşup düşmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada koşup düşmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada koşup durmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada koşu yarışında olmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşu yarışını kazanmak yeni adımlar atacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada koşup terlemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada koşu yarışı kazanmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada koşup kaçmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments