Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşup kaçmak

Rüyada koşup kaçmak

Rüyada koşup kaçmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşup kaçmak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada koşup kaçmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada koşup oynamak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalettir.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada koşup yetişememek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşu atı görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada koşup yorulmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşup sarılmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, ona şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşup ağlamak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments