Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşup durmak

Rüyada koşup durmak

Rüyada koşup durmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Rüyada koşup durmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada koşup durmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koşucu olmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada koşu yarışında olmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada koşup düşmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada koşup ağlamak evlat sahibi olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada koşup yorulmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşu yapmak işinde zarar edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yeni mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada koşup saklanmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments