Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşu yarışında birinci olmak

Rüyada koşu yarışında birinci olmak

Rüyada koşu yarışında birinci olmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada koşu yarışında birinci olmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Rüyada koşu yarışında birinci olmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Rüyada koşu yarışında olmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulur.

Rüyada koşu yarışı kazanmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşu yarışını kazanmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek tövbelerin kabul olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşup düşmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşucu olmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments