Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek

Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek

Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada koşu yarışı yaptığını gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada koşu yarışında birinci olmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Rüyada koşu yarışında olmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek iyi konumlara geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşu yarışı kazanmak düşmanlar ile mücadele edeceğine, masraflarının azalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada koşu yarışını kazanmak mutluluğundan olacağına, kötüyse düzeleceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşup yorulmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına tabir olunur.

Rüyada koşu kazanmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments